beats by dre cheap

Preliv za roštilj

Prvi preliv
• 2 glavice luka
• so
• biber
• vegeta
• 10 kašika ulja
Priprema:
Sitno isjeckati 2 glavice crnog luka, dodati malo soli, bibera, vegete i 10 kašikaulja. Ovim prelivom premazati već usoljeno meso, pa ostaviti sat-dva da odstoji, a zatim ispeći.


Drugi preliv
• 2-3 glavice crnog luka
• malo belog luka
• 1 feferon
• 2 paradajza
• so
• vegeta
• biber
• malo ulja
Priprema:
Sitno isjeckati 2-3 glavice crnog luka, dodati malo bjelog luka, 1 feferon, 2 isječena ,paradajza, malo soli, vegete, bibera i ulja , ostaviti meso da odstoji par sati u marinadi prije pečenja.

Kozarački kuhar
http://kozarackikuhar.blogger.ba
09/05/2006 09:36